Preview Mode Links will not work in preview mode

Sep 29, 2020

Marketing in de advocatuur: twintig jaar geleden nog verboden, vandaag op Tiktok en inspiratie uit Silicon Valley.

De advocatuur lijkt een bastion waar innovatie en marketing een ondergeschikte rol speelt. In de praktijk zien wij veel verandering en mooie kansen voor advocatenkantoren om meer met marketing te doen.

HelloMaaS CEO, Louise Doorn, spreekt openhartig met Ellen Croes, Head of Strategy/a.i., Head of Business Development & Marketing bij Allen & Overy Nederland. Allen & Overy is wereldwijd een van de meest toonaangevende advocatenkantoren en opereert in 31 landen.

Een strategisch gesprek over freelance platformen voor advocaten. Over marktplaatsen waar je direct juridische documentatie kan downloaden. En hoe deze innovaties het team bij Allen & Overy dwingt hun kennis en kunde, meer dan ooit, als Unique Selling Points te positioneren.

In Ellen’s team werkt marketing en business development nauw samen. Enerzijds voor praktische zaken als event organisatie en webinars. Nu ook steeds meer om online zichtbaarheid van medewerkers en hun “thought leadership” te vergroten. Leuke inside: hun inspo sessies zijn inclusief experts die vertellen over bijv. de combi van geluid en branding.

Zal Allen & Overy ook op Tiktok aanwezig zijn, zoals een Nederlandse advocaat bij een boutique kantoor met maar liefst 55k followers? Luister nu naar een nieuwe HelloMasters.

www.hellomaas.com