Preview Mode Links will not work in preview mode

Nov 10, 2020

HelloMasters is de marketing podcast van HelloMaaS, het Marketing as a Service platform. Wij duiken met CMO’s en digital leaders de marketing jungle in. 

In deze HelloMasters nemen we een kijkje bij de crème de la crème van E-commerce marketing. Dan heb ik het natuurlijk over Bol.com. HelloMaaS CEO, Louise Doorn, sprak met Boukje Taphoorn, CMO en management teamlid bij Bol.com. 

Van autonome teams bouwen, strategieën verzinnen in de tijd van Covid-19 tot warme choco voor de overbezette Black Friday klantenservice. Boukje, inmiddels 2,5 jaar bij Bol, leeft een dynamisch bestaan als marketing leider bij de e-commerce gigant. Ze leidt een team van maar liefst 325 mensen inclusief marketing, PR, UX/UI, front-end en customer success. 

In deze podcast van 45 minuten gaan we de diepte in met Boukje. Van autonome, multidisciplinaire teams tot de inzet van nieuwe marketingkanalen zoals TikTok of Pinterest. Over haar rol en de noodzaak strategisch te leiden en niet in de verleiding vallen om met creatieve ideeën te komen. 

Spoiler Alert! Over social media gesproken. Boukje onthulde dat haar puberende zoons een inspiratiebron zijn, zeker voor de met memes gevulde Instagram van Bol.