Preview Mode Links will not work in preview mode

Mar 23, 2020

HelloMasters Episode 22

Aan wat geven vrouwen meer geld uit dan mannen aan bier? Beauty! De mode industrie is altijd nog 5 x groter, maar de fans van beauty merken zijn trouwer. Van mascara, gezichtsrollers tot parfum, de wereldwijde markt in beauty is maar liefst €500 miljard groot. In onze 22ste HelloMasters podcast, nog net in de studio opgenomen voor ons hele land op slot ging, spreken we met drie ondernemers in de beauty industrie over marketing, e-commerce en innovatie.

Esther Leloux is founder en CEO van het éérste social beauty netwerk. Met een achtergrond in psychologie en reclame wilde ze altijd al ondernemen. We Are Eves is het platform waar “eves” oprechte recensies van beauty producten delen. Leuk feitje: HelloMaaS kent We Are Eves goed; wij zijn buren in HearstLab Nederland. 

Josephine Kay is hoofdredacteur van Cosmopolitan Magazine Nederland. Zij is eindbaas van het tijdschrift en online platform met maar liefst 2,7 miljoen maandelijkse bezoekers. Vanessa van Leusden is  director marketing & digital Europa bij Paula’s Choice Skincare. Ooit opgezet door een echt Paula, die als onderzoeksjournalist benieuwd was wat ze elke dag op haar gezicht smeerde en zo een mooie kans in de skincare markt zag.  

In een vol uur praten we over misvattingen omtrent beauty, veranderd gedrag in de markt, natuurlijk over Instagram influencers, reviews en ratings en hoe je een goed beauty merk bouwt. Tune in voor de Beauty special van HelloMasters.